Highly Liquid Forum facebook twitter google plus rss feed
  #1  
Old 03-08-2011, 06:02 PM
Skatronix Skatronix is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 4
Default Midi thru?

is it possible to build MIDI THRU to CS-01MIDI kit?
are there any documentation about it?
...like this on the LSDJMC2 box: http://www.firestarter-music.de/lsdj...final_thru.jpg

peas all!
Reply With Quote
  #2  
Old 03-09-2011, 08:14 PM
John's Avatar
John John is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 3,007
Default

You can use the circuit here:

http://forum.highlyliquid.com/showthread.php?t=1127

It would work like this:

MIDI Out from sequencer ==> MIDI In for thru circuit
MIDI Thru "A" ==> CS01-MIDI MIDI In
MIDI Thru "B" ==> "External" MIDI Thru output

Hope that helps.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 03:17 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.