Highly Liquid Forum facebook twitter google plus rss feed
  #1  
Old 12-02-2014, 09:37 AM
nikki hi-tek nikki hi-tek is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2014
Posts: 1
Default Do I need a mode switch?

Hey there,

I'm trying to build my Highly Liquid Midi Retrofit into my Yamaha CS01 MKII.
The reason why I integrate the Midi Retrofit into the synth is that I want to receive Midi with my CS01.
So my question is: Do I need a mode switch, if I just use the UMR2 just for Midi-In?
Would be great if somebody could help me.

Best,
Nic.
Reply With Quote
  #2  
Old 12-10-2014, 03:29 PM
John's Avatar
John John is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 3,007
Default

Quote:
Originally Posted by nikki hi-tek View Post
Hey there,

I'm trying to build my Highly Liquid Midi Retrofit into my Yamaha CS01 MKII.
The reason why I integrate the Midi Retrofit into the synth is that I want to receive Midi with my CS01.
So my question is: Do I need a mode switch, if I just use the UMR2 just for Midi-In?
Would be great if somebody could help me.

Best,
Nic.
Hi Nic, welcome to the forum. No mode switch is necessary for sound module mode. Simply leave the UMR2 mode terminals unconnected.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 12:22 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.