Highly Liquid Forum facebook twitter google plus rss feed
  #1  
Old 01-17-2015, 04:34 PM
flipfloater flipfloater is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 2
Default UMR-2 with Program Change

is it possible to program a version with program change ?

would be cool to use two UMR-2 in one synth.
both with same midi channel.
Reply With Quote
  #2  
Old 01-17-2015, 05:06 PM
John's Avatar
John John is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 3,007
Default

Quote:
Originally Posted by flipfloater View Post
is it possible to program a version with program change ?

would be cool to use two UMR-2 in one synth.
both with same midi channel.
Only note input is supported, sorry.

However, it is generally possible to use two UMR2 boards in one synth. Details vary by application.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 05:27 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.