Highly Liquid Forum facebook twitter google plus rss feed
  #1  
Old 06-24-2009, 06:46 AM
Alex_m0sc0w Alex_m0sc0w is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 2
Default help me : umr and casio VLtone

i instal umr in VLtone .it work bad. playing only 2-3 notes in octave. Sequence of notes /octaves wrong. I try use DIP Switch SW1 positions 5-7 -but has no good results.
before i instaled umr in casio sk1-it work ok
Reply With Quote
  #2  
Old 06-24-2009, 08:06 PM
John's Avatar
John John is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 3,007
Default

Quote:
Originally Posted by Alex_m0sc0w View Post
i instal umr in VLtone .it work bad. playing only 2-3 notes in octave. Sequence of notes /octaves wrong. I try use DIP Switch SW1 positions 5-7 -but has no good results.
before i instaled umr in casio sk1-it work ok
Hi Alex, the regular UMR kit will not work the Casio VL-1. There is a special kit for that:

http://forum.highlyliquid.com/forumdisplay.php?f=12

The hardware is the same as the UMR, but it has special firmware that is different from the regular UMR kit.

If you'd like, I can send you an MPU (IC1) with the VL-1-MIDI firmware so that you can use your kit with the VL-1. Please send a private message to make arrangements.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 03:16 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.