Highly Liquid Forum facebook twitter google plus rss feed
  #1  
Old 01-27-2013, 12:35 AM
Rob Rob is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 2
Default MSA-R (rev. K) with Pod HD pro

Hi everyone!
Im a MSA-R newb and would be ever so grateful if anyone can help.

So here it goes:

In order to use my Line 6 Pod HD pro effects processors controller board (line 6 FVB) to switch channels on my guitar amp I purchased the MSA-R to do the job. So far I haven't been able to get it working.

Here is a list of what Ive done so far:
-- Ive ensured MIDI cable coming from POD HD MIDI output is correctly connected to the MIDI in of the MSA-R.
-- ensured MIDI cable wires have continuity ( good unbroken cable)
-- Read the user manual
-- Used correct power supply and tested MSA-R (it powers up and functions)
-- Held PRGM switch closed while turning MSA-R on (led blinks slowly and continuously... I believe this is "learn mode")
-- Lastly I sent MIDI codes from POD HD pro to the MSA-R and none of the relay output states change and the MSA-R doesnt appear to respond to the codes at all.
-- I also tested the POD HD pro with another MIDI friendly guitar effects pedal and when I sent MIDI codes from the POD HD to this pedal, the guitar effects pedal responded (changed settings) to the HD pro MIDI codes.

I'm new to this MSA-R MIDI enconder and I'm just wondering if I am missing something simple here or if this device won't read the HD pros MIDI codes

Maybe I'm not using the "learn mode" correctly?

If someone could give me a tip that will help me get this device to accept the POD HD midi codes I would greatly appreciate every bit of help.

Sorry for the long post.

Cheers!
Reply With Quote
  #2  
Old 01-27-2013, 01:07 AM
Rob Rob is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 2
Default

I got it working!!! All I did was flip the two midi wires and it started responding to the MIDI output of my POD HD pro.

Thanks anyways !

Rob
Reply With Quote
  #3  
Old 01-29-2013, 03:22 PM
John's Avatar
John John is offline
Moderator
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 3,007
Default

Hi Rob,

I'm glad to hear that you got things working. Please don't hesitate to let me know if you have any issues later on.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 08:13 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.